MAJinA d.o.o. je družinsko podjetje, ustanovljeno v letu 2011. Do zastopstva švicarskega podjetja MICRO je prišlo zaradi kombinacije naključja in navdušenja nad artikli omenjenega podjetja.

Naš najmlajši je že nekaj let poprej dobil v dar iz Švice nenavaden moder skiro. Od tistega dne nas je mali modri dirkač (kot smo ga radi poimenovali) spremljal povsod in praktično v vsakem vremenu. Ob nenehnih ustavljanjih na cesti in vprašanjih, kje se da dobiti tak "hud" skiro, smo začeli razmišljati, da bi te skiroje morali imeti tudi pri nas. Na sejmu igrač smo našli skupni jezik s predstavniki podjetja. Tako je zgolj ideja postala realnost.

Veseli nas, da lahko staršem v Sloveniji nudimo domiselno, zabavno in predvsem kvalitetno igralo za otroke ter vsem navdušencem nad gibanjem skiroje za odrasle brez konkurence. V zadnjem času smo svojo ponudbo dopolnili tudi z dodatki za varnost in udobje. Vabljeni v naš razstavno-prodajni salon v centru Ljubljane, kjer Vam nudimo testno vožnjo in strokovno svetovanje. Odpiralni čas salona je naveden na vrhu strani. Z veseljem Vas bomo sprejeli tudi izven delovnega časa po predhodni najavi na telefon.