Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
EM0027
Proizvajalec:
Micro
499.90

Ni še ocenjeno Napišite mnenje

E-mobilnost ni namenjena samo odraslim. Če želite premagovati daljše razdalje in uživati v zabavi s "potiskanjem plina", je Micro Sparrow narejen za vas.  Močan električni skiro za otroke, ki ga polnite 3 ure in uživate v 9 km čiste zabave. Nenazadnje ga lahko tudi povežite z našo kul aplikacijo Micro Mobility (IOS in Android) in spremljate prevoženo razdaljo, hitrost, položaj google zemljevida in celo CO2, ki ste ga prihranili!

Otroški električni skiro Micro Sparrow XL je lahek hibridni električni skuter za otroke, stare 12 let in več. Če je motor izklopljen, Micro Sparrow XL lahko uporabimo kot običajni skiro. Ko je motor vklopljen, se lahko vozimo s hitrostjo dodo 18 km/h. Micro Sparrow XL je v atraktiven na videz podoben skirojem prostega sloga, z robustnim enodelnim in širokim T krmilom. Gumirano 150 mm sprednje kolo in 110 mm zadnje kolo zagotavljata stabilnost in udobno vožnjo.

Povežite se prek Bluetooth-a z Micro App (Android in iOS) in pridobite koristne informacije o potovanju, kot sostanje baterije, razdalja, hitrost itd.

Otroci / najstniki od 12. leta dalje. Tega skiroja ni priporočljivo uporabljati, ko dežuje.


Tehnični podatki

Teža: 5,5 kg

Dolžina stpjišča: 41 cm

Motor: 100 W

Baterija: LG celice, 12V / 2,6 Ah / 48 Wh

Hitrost: 18 km / h

Doseg: 9 km

Čas polnjenja: 3 ure

Vrsta koles: 150 mm / 110 mm PU kolesa

Starostni razred: 12+

Največja obremenitev: 100 kg

Višina krmila od tal: 87 cm

Krmilo nastavljivo: ne

Zložljiv: ne


Deli

Napišite mnenje