Microlino 2.0 električni avto

12.000,00

Cene vsebujejo 22% DDV

MICROLINO-IDEALNA MEŠANICA MED MOTORJEM IN AVTOMOBILOM.
Prosimo, da povpraševanja in rezervacije pošljete na info@micro-skiro.com.

Prostor za 2 odrasli osebi in 3 zaboje s pivom 🙂
Čeprav je majhen, je Microlino v notranjosti prostoren. Na sedežni klopi se lahko udobno namestita dve odrasli osebi. Z 220 litri prostornine prtljažnika je celo dovolj prostora za tri zaboje piva. Ali šampanjec, če je to tisto, kar imate raje…

Prikladno polnjenje
Polnjenje električnega vozila še nikoli ni bilo tako priročno. Preprosto vklopite svoj Microlino v običajno hišno vtičnico, kjer se napolni v samo 4 urah.

Enostavno parkiranje
Prečno parkiranje, ki omogoča izhod direktno na pločnik. Predstavljajte si svet, v katerem se vaš avto prilega kateremu koli parkirnemu mestu. Z Microlinom lahko storite prav to in še več: njegova majhnost dopušča prečno parkiranje in zato potrebuje le 1/3 prostora običajnega avtomobila. Ker so vrata spredaj, lahko preprosto izstopite na pločnik.

Na voljo po naročilu

Dodaj na Seznam želja
Dodaj na Seznam želja

VIZIJA- Boljši urbani življenjski slog
V povprečju avtomobil zasede le 1,2 ljudi in prevozi le 35 km na dan. To pomeni, da so običajni avtomobili preveliki za 95% časa njihove rabe. Sliši se neumno, kajne? Microlino je zasnovan tako, da je idealen za vsakodnevno uporabo, vožnjo v službo, obisk prijatelja ali nakupovanje.

Varčnost-65% manj energije za pot od A do B
Gre za preprosto enačbo: lažji avtomobil pomeni, da potrebujete manj energije, da pridete od točke A do B, kar pomeni, da lahko tudi z majhnim akumulatorjem pridete daleč. Microlino potrebuje za enako pot 65% manj energije kot običajni električni avtomobili. Da sploh ne govorimo o velikih terencih, ki goltajo bencin…

Učinkovitost-60% manj energije v proizvodnji
Microlino je zasnovan tako, da je učinkovit tudi v proizvodnji. Zaradi majhnega akumulatorja in enostavne konstrukcije proizvodnja Microlina porabi 60% manj energije kot proizvodnja običajnega avtomobila.

Manj vzdrževanja-50% manj delov
Zaradi električnega pogonskega sklopa in preproste, a robustne konstrukcije potrebuje Microlino polovico delov v primerjavi z običajnim avtomobilom. Zato servisni center obiskujete manj pogosto, kar navdušuje vas in vašo denarnico.

 

Moč: 11kW
Največja dosežena hitrost: 90 km / h
Pospešek: 5 sek. (0-50 km / h)
Maks. Navor: 100 Nm

AKUMULATOR:
Doseg: 125km | 200 km (dve možnosti-neobvezno)
Akumulator: 8kWh | 14,4 kWh (neobvezno)
Tip akumulatorja: Litij-ionska (NMC)
Polnjenje: Vtič za hišno vtičnico ali tip 2 (največ 2kW)
Čas polnjenja: 4 ure stensko stikalo tipa 2 ali hišni vtič
Masa praznega vozila: 513 kg (z akumulatorjem)
Mere: 2430 mm x 1500 mm x 1450 mm
Sedeži: 2
Prostornina prtljažnika: 220 litrov
Kategorija vozila: L7e
Ogrevanje: vključeno (1,8 kW PTC)
Osnovna cena:  ca. 12.000 €