-10%

Mx Trixx skiro za trike

152,91

Cene vsebujejo 22% DDV

PRIMERNA STAROST UPORABNIKA  5+
VKLJUČENI PEGI
JEKLENA PLATIŠČA 100 mm PREMERA
HITRO ODZIVNA ZAVORA
KONKAVNO STOJIŠČE IZ ENEGA KOSA
ENODELNO KRMILO IZ JEKLA CROMOLY (posebno jeklo odpornejše na velike obremenitve)
TROJNE OBJEMKE
ALUMINIJASTE VILICE
LEŽAJI ABEC 7

Počisti
0,00
  • Cena opcije: 0,00
  • Cena produkta: 152,91
  • Skupaj: 0,00
Dodaj na Seznam želja
Dodaj na Seznam želja

Morda vam bo prav tako všeč…

Micro Xtreme je serija skirojev zasnovana za vse navdušence nad urbanimi športi, ki se želijo preiskusiti v izvajanju trikov v skate-parkih in na ulicah in to seveda početi v stilu. Artikli iz MX serije so močni, lahki in vzdržljivi. Izdelani so s pomočjo mednarodne skupine profesionalnih izvajalcev trikov, ki so s svojimi izkušnjami produkte izpopolnili do vrhunca. Če ste dober voznik začetnik, voznik srednjega razreda ali “čisti norec” – v Micro Xtreme seriji se najde skiro za vsakogar.

Micro uporablja najnovejše tehnologije pri varjenju, med drugim toplotno obdelavo, CNC obdelavo, kovanje. Nešteto testov na samem produktu je predpogoj za izjemno varnost. MX skiroji so sposobni preživeti neštete udarce, ki se jim izvajalci trikov ne morejo ali nočejo izogniti.

MX Trixx je najnovejši skiro na tržišču, namenjen navdušencem, ki se začenjajo učiti trike. Že dobro uveljavljen urbani šport – triki s BMX kolesi je bil velik zgled pri oblikovanju skiroja. S svojo trdno strukturo in privlačno obliko je primeren za skate-dvorano ali skate-park.

Čeprav gre za model micro Xtreme skirojev za začetnike, se ponaša s številnimi funkcijami, ki jih na skiroju tega cenovnega razreda ne bi pričakovali.Krajše krmilo iz enega kosa, kolesa z jeklenimi platišči, izjemno odzivne zavore in lahko stojišče so enake kvalitete kot pri modelu Mx Pro. Prvi stiki s tem priljubljenim športom bodo tako varnejši, saj je pred vami kvaliteten skiro, ki mu lahko zaupate.

Nižja višina krmila pri tem skiroju je idealna za mlajše in začetnike, ki šele začenjajo svojo pot v svet freestyla!

-Višina: 77 cm
-Teža produkta: 3,8 kg
Stojišče:
-1305 g teže
-Aluminij
-luknje za zmanjšanje teže
-konkavno
– 82,5 ° naklona glede na krmilo
-47 cm dolžine x 10 cm širine
Krmilo:
-1085 g teže
– 53 cm višine
– 3 ° naklona
– trojne objemke
Vilice:
-541 g
-aluminij
Kolesa:
-jeklena platišča
-100mm premera
-PU 87 Shore A
-ABEC 7 ležaji

Navodila za uporabo