Cene MICRO skirojev: od kje, kako in zakaj…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Velikokrat nam stranke postavijo zelo preprosto vprašanje: ”Zakaj so MICRO skiroji dražji od konkurenčnih?” Zato obstaja več razlogov.

Začnimo s prvim, ki je VISOKA KVALITETA skirojev. MICRO uporablja le najboljše materiale za svoje skiroje in vse dodatke in s tem ohranja ekstremno visoke standarde. Produkti so neprestano testirani, s čimer se ohranja njihova varnost in dolga doba uporabe. Poleg tega pa MICRO nudi tudi SERVIS svojih izdelkov, kjer ob primeru obrabe ali poškodbe skiroja zamenjamo in popravimo poškodovani del z originalnimi rezervnimi deli.  MICRO izdelki so narejeni z namenom, da preživijo vse!

Še en razlog za cene izvira iz SOCIALNE ODGOVORNOSTI podjetja MICRO. V svojih tovarnah zagotavljajo, da imajo vsi delavci dobre pogoje za delo, s tem pa ustvarijo dolgo in trdno delovno razmerje s svojimi zaposlenimi. Večina delavcev v tovarnah zadovoljno dela že več kot 30 let! Pri temu pa ne pozabimo tudi na humanitarno žilico, med drugim je podjetje MICRO darovalo 100 invalidskih vozičkov za invalide v Mehiki. 

Tretji in zelo pomemben razlog pa je STRAST DO INOVACIJ. Vsako leto porabijo del svojega dobička, za izboljšanje poti iz točke A do točke B, jo časovno skrajšajo in naredijo veliko bolj zabavno.  Prvi MICRO skiro je bil izumljen daljnega leta 1999, sledili so nadvse priljubljeni MICRO skiroji za najmlajše in skiroji s kovčki namenjeni popotnikom.  Povprečno na leto trgu predstavijo do skoraj 10 inovacij. V zadnjem času so zelo močni na področju urbane elektro-mobilnosti.

Odločitev je vaša: visoko kvalitetne inovacije ali poceni kopije?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter