O nas

MAJinA d.o.o. je družinsko podjetje, ustanovljeno v letu 2011. Do zastopstva švicarskega podjetja MICRO je prišlo zaradi kombinacije naključja in navdušenja nad artikli omenjenega podjetja.

Kaj imata skupnega moder mini micro skiro in umetnostna zgodovina?

Nekoč je živela mlada mamica z diplomo iz umetnostne zgodovine v žepu. Dan za dnem je neuspešno iskala zaposlitev in s tem svoje mesto pod soncem. Hkrati se je z vso ljubeznijo posvečala svojemu malemu sončku, s katerim sta veliko pohajkovala po mestu. Nekega usodnega dne je sončkov oči iz službenega potovanja po Švici prinesel nenavadno darilo…moder mini micro skiro.

Prvi ambasador skirojev MICRO na Slovenskem, dvoletni Kristjan je svoje poslanstvo opravljal skrajno resno. Prag stanovanja je prestopil le skupaj s skirojem, tukaj ni bilo debate… Z  modrim dirkačem, kot ga je ljubkovalno poimenoval, sta kljubovala peklenski vročini, nalivom in celo snegu. Seveda sta v naši majhni ljubki Ljubljani postala velika atrakcija. Nešteti navdušeni komentarji so mlado mamico pripeljali do usodnih vprašanj… »Zakaj nekaj tako imenitnega egoistično držati le zase? Bi lahko kako pomagala tem navdušenim staršem?«

In sem s podporo celotne družine stopila v akcijo. Na sejmu igrač smo našli skupni jezik s predstavniki podjetja. Tako je zgolj ideja postala realnost. Danes je Majina d.o.o. majhno družinsko podjetje, ki kljubuje gospodarsko turbulentnim časom. V micro ekipi nas je pet: Kristina in Monika (prijazni in izkušeni prodajni svetovalki), Tim (serviser in računalniški mojster), Branko (skladiščni mojster) in še moja malenkost, Maja (vsi me morajo ubogati, ha :)).

Veseli nas, da lahko staršem v Sloveniji nudimo domiselna, zabavna in predvsem kvalitetna igrala za otroke ter vsem navdušencem nad gibanjem skiroje za odrasle brez konkurence. V zadnjem času smo svojo ponudbo dopolnili tudi z dodatki za varnost in udobje. Vabljeni v naš razstavno-prodajni salon Sempatja v centru Ljubljane (Petkovškovo nabrežje 31, 1000 Ljubljana), kjer Vam nudimo testno vožnjo in strokovno svetovanje.

Odpiralni čas salona je:

ponedeljek, četrtek in petek od 9.00 do 13.00 in od 14.00 do 18.00;
torek, sreda in sobota od 9.00 do 13.00.
Ob nedeljah in praznikih je salon zaprt.

Od leta 2011 dan ni bil enak dnevu, kar ohranja našo delovni zagon. Navdušenje nad MICROM se je kvečjemu še razplamtelo. Veselimo se prihodnosti, veselimo se novih izzivov…

S spletno trgovino www.micro-skiro.com upravlja podjetje Majina d.o.o.. Podatki podjetja so sledeči:

Polno ime: Majina, posredništvo in svetovanje, d.o.o.
Kratko ime: Majina d.o.o.
Naslov: Petkovškovo nabrežje 31, 1000 Ljubljana
Transakcijski račun: SI56101000049421689 (Banka Intesa Sanpaolo)
Matična številka: 3936872000
Davčna številka: SI 66103223 (Zavezanec za DDV)
Osnovni kapital: 7.500,00 EUR
E-pošta: info@micro-skiro.com
Telefon: +386 (0)31 707 917

Podjetje je vpisano v Poslovni register Slovenije na dan 22.3.2011 (Srg številka 2011/11245).